Serveis associats

Enginyeria i assessoria tècnica

La nostra àmplia experiència en el sector de la mineria i la trituració ens dóna la possibilitat d’oferir als nostres clients els coneixements adquirits com un valor afegit. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem el vostre cas.

Transport d'àrids, asfalts i formigons

Disposem de transport propi especialitzat per transportar àrids i asfalts des de les nostres plantes fins a les obres. Els nostres camions disposen de sistema GPS de localització, la qual cosa permet als clients conèixer la seva localització exacta.

RailWasher

Tren de rentat de túnels de l'AVE

Una altra divisió són els sistemes de rentada de túnels, usats recentment per a la neteja de pols i escòries als nous trams del tren d'alta velocitat espanyol AVE.
Es tracta d’un sistema dissenyat especialment per desincrustar les restes de material de construcció i pols abans de posar en funcionament els túnels de les línies de l'AVE. Aquest servei evita possibles esllavissades de restes d'obra i augmenta la seguretat.

Servei directe a l’obra

Un dels serveis importants que ofereix Canteras La Ponderosa, SA consisteix a traslladar i instal·lar la més alta tecnologia en maquinària per realitzar determinats processos directament a l'obra.
El nostre parc compta amb nombrosos equips de maquinària mòbil amb els quals podem oferir diversos serveis a peu d'obra, com per exemple les màquines de matxucar.

Lloguer de maquinària

Canteras La Ponderosa, SA permet llogar maquinària per a la realització de determinades tasques.