Medi ambient > Preocupació pel medi ambient

Preocupació pel medi ambient

A Canteras La Ponderosa, SA no només apostem per un desenvolupament sostenible sinó que també ens preocupa l'excés d'emissions de CO2. Per aquest motiu, seguim les directives europees que actualment intenten afavorir el transport ferroviari o marítim, ja que cada tona transportada sempre té un cost menys contaminant.

Des de fa temps, el mercat dels àrids està involucrat en la cura del medi ambient. És molt important la convivència, en harmonia, de les pedreres i la societat, per encoratjar els àrids de consum eficient i minimitzar l'impacte de les indústries extractives.

El respecte pel medi ambient cada vegada és més efectiu i la legislació autonòmica garanteix la reforestació de les pedreres a fi de protegir el territori. Fa uns anys, l'empresari no estava obligat a restaurar l'entorn utilitzat per l'activitat extractiva i només se li imposaven alguns requeriments mínims i essencials.

Un exemple de la implicació de Canteras La Ponderosa, SA en la millora de la sostenibilitat és la participació en el projecte de la UE Eco-Quarry, de restauració de les pedreres en condicions mediterrànies.

 

El nostre web utilitza cookies per a facilitar i millorar l’experiència de navegació. Si segueixes navegant pel web, entenem que acceptes l’ús dels nostres cookies.EntesosLegal